"The power of compassion".

TID: Den 25. - 28. november 2020

ALT UDSOLGT (mini retreat)

NY RETREAT DEN 15-18. APRIL 2021

Retreatet er en invitation til fordybelse og en pause fra hverdagen.

Dagene har til formål at vende din opmærksomhed og dit fokus mod dig selv og din indre verden.

Det er en mulighed for at kultivere nærvær i nuet - og for at styrke adgangen til dit indre stille sted og kontakten til dit hjerte.

Yin yoga retreat på Sostrup slot

TID: 20-22. NOVEMBER 2020

 ALT UDSOLGT

Når kalenderen skriver november og efteråret går på held og julen nærmer sig, inviterer jeg dig til Sostrup slot og kloster til yoga retreat.
Fra fredag til søndag kan du sænke skuldrene, nyde yoga i rigt mål, trække dig tilbage og nyde dit eget selskab eller være social sammen med de andre yogier.
Nyd den særlige ro, der er så meget af på Sostrup slot og kloster, samt lade dig opvarte med skøn mad.

Yoga & Stilhed

Tid: 9/10, 6/11 og 11/12

Kl.: 16-19.

Yoga og stilhed på Sostrup Slot

Ved Eva Michaelsen

  • At stilne sindets bevægelser
  • At sanse krop og åndedræt
  • At geare ned og lade op
  • At lytte til stilheden

På grund af corona situationen bedes du medbringe din egen yogamåtte samt et tæppe og en pude. Husk desuden en flaske vand og hvad du ellers måtte fortære i pausen. Der vil være håndsprit i lokalet.

Pris: 400,- kr.

Tilmelding på: eva@movimento.dk, senest onsdag i samme uge som kurset. (Husk at angive navn og mobilnummer). Bindende tilmelding. Begrænset deltagerantal, først til mølle. Kontant betaling ved døren.

 

Julefrokost

Tid: 5/12 * 12/12

Kl. 17-22 

Transformational Silence Retreats med Anja Steensig

Transformational Silence Retreats med Anja Steensig

ALT UDSOLGT

Tid: 7-10. januar 2021

For 3 days we will journey into the depths of our hearts. Undisturbed by the noise of the world. No cellphones, no talking, no interactions - just you and your heart.

In the silence we will regain access to the treasure of our own divinty. To the love that is our true nature. The love that will guide us, hold us and show us our path. The love that is God.

Your Choices gentager succes'en i 2021

Tid: TORSDAG, DEN 21. JANUAR KL. 16.00 TIL SØNDAG, DEN 24. JANUAR 2021 KL. 12.00. 

ALT UDSOLGT

E STILLE DAGE I NOGLE HELT MAGISKE OMGIVELSER VIL BERIGE DIG MED STILHED SAMT TID TIL FORDYBELSE OG REFLEKSION. ET SMUKT GUIDET FARVEL TIL 2020 SAMT EN GUIDNING I AT SÆTTE DIN INTENTION FOR 2021.

BLID MINDFUL YOGA OG MEDITATIONER I DEN GULVOPVARMEDE OG HELT SÆRLIGE PYRAMIDESAL. DYBDEAFSPÆNDINGER OG SMÅ LYDREJSER. DET LÆKRESTE OG NÆRENDE MAD SAMT OVERNATNINGER I DE RENOVEREDE KLOS

En Ny Begyndelse – Få Helhed i Dit Liv

Tid: 02 jan 2021 kl. 08:00 - 07 jan 2021 kl. 10:00

Et Nytårsretræte på Sostrup Kloster– Fra 2. til 7. Januar 2021 - -Med Wim Hof Certified Instructor Birger Hanzen, Sanglærer Karina Nus Pedersen, Kunstfotograf Lone Mørch, Sangerinde Sudha Bonne, Jacob Kleberg

Ønsket for dette nytårs retræte er at skabe helhed i dit liv, så du kan komme i balance og være den du virkelig er på alle planer. Du vil få mulighed for at blive guidet tilbage/ind i din indre kerne af visdom og intuition på forskellige måder af retrætets undervisere (se mere om alle undervisere længere nede) på en balanceret, kærlig og rummende måde. Og samtidig få skrevet dine ”drømme” for et liv i balance ned i en lille logbog. Så DU kan få en NY begyndelse i dit liv!

Awareness Through Movement 2021

Tid: 15-17. januar 2021

Et retreat forløb, der giver dig en bedre kropsholdning.

Awareness Through Movement er bevægelser/øvelser udført langsomt - meget langsomt. De skal udføres så langsomt, at du kan mærke kvaliteten af bevægelsen.

Men hvad vil det sige? For at mærke kvaliteten af bevægelsen, er det en god idé, at dine indre spørgsmål er; Hvordan bevæger du eksempelvis din arm? Hvor er der spændinger? Hvor kan du reducere spændingerne? Øvelserne udføres som oftest på gulvet. De skal udføres langsomt i dit eget tempo, og derfor kan alle være med.

Gong Nat

Tid: 26. februar 2021 kl. 20.00 til lørdag, den 27. februar 2021 kl. 15.00

ALT UDSOLGT

Læg dig rigtig godt til rette og luk dine øjne. 
Lad nu de smukke krystalsyngeskåle og de store gonger svøbe dig ind i healende vibrationer og beroligende lyde igennem hele natten.

Naia Maria Aidt "At tale om sorg"

Tid: 11. februar 2021 kl. 19-21

Forfatter Naja Marie Aidt mistede i 2015 sin søn i en tragisk dødsulykke. Det svære sorgarbejde førte bl.a. til romanen, Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage, der med smuk desperation beskriver den meningsløshed, man kan rammes af, når man mister en elsket.

Your Choices Stilheds Retreat

Tid: 18. - 21 MARTS 2021 

DE STILLE DAGE I NOGLE HELT MAGISKE OMGIVELSER VIL BERIGE DIG MED STILHED SAMT TID TIL FORDYBELSE OG REFLEKSION. ET SMUKT GUIDET FARVEL TIL 2020 SAMT EN GUIDNING I AT SÆTTE DIN INTENTION FOR 2021. BLID MINDFUL YOGA OG MEDITATIONER I DEN GULVOPVARMEDE OG HELT SÆRLIGE PYRAMIDESAL. DYBDEAFSPÆNDINGER OG SMÅ LYDREJSER. DET LÆKRESTE OG NÆRENDE MAD SAMT OVERNATNINGER I DE RENOVEREDE KLOSTERCELLER, SOM IDAG FREMSTÅR SOM SMUKKE, LYSE VÆRELSER MED EGET BAD OG TOILET.

 

Refugieugen Sostrup

Tid: 8. - 12. marts 2021

 

Fordybelse og natur

En uge om året i marts måned har du mulighed for fordybelse i naturskønne omgivelser og spændende smukke historiske rammer. I løbet af ugen er der fællesskab med foredrag, fællessang, udveksling af indtryk i pauser og under måltiderne. Desuden er der tid til ro og refleksion på en travetur i parken ved Sostrup Slot og i den smukke skov, der omgiver slot og kloste

Mindfulness Silent Retreat

TID: 4. - 7. MARTS 2021.

I en verden med mange gøremål og uendelige valg og muligheder, har det aldrig været mere nødvendigt end nu, at stoppe op, tage en pause, trække vejret og finde ind i dig selv.

Stress og pres går ud over dig selv og det går ud over dine omgivelser – for jo mindre du er der for dig selv, jo mindre kan du være der for andre. Måske opleves det som om du får mindre og mindre plads i hovedet og tid i hverdagen, og du føler dig brugt eller helt fyldt op.

På retreatet får du 4 unikke dage med fokus på dig selv. Hvor du giver slip, visker tavlen ren, stopper hamsterhjulet, slukker for de daglige aktiviteter og tanker, og træner dit nærvær og udforsker hvad der opstår i nu’et.

"The power of compassion"

"The power of compassion".

TID: Den 15.-18. april 2021

Retreatet er en invitation til fordybelse og en pause fra hverdagen.

Dagene har til formål at vende din opmærksomhed og dit fokus mod dig selv og din indre verden.

Det er en mulighed for at kultivere nærvær i nuet - og for at styrke adgangen til dit indre stille sted og kontakten til dit hjerte.

Yogaretreat – selvforkælelse, blid yoga og samvær, Ved Helle R Sandersen

Tid: 23. - 25. april 2021

Yogaretreat i de smukkeste rammer på Sostrup Slot og Kloster

Byd foråret velkommen og tag med på en dejlig og afslappende weekend med blid, rolig og opladende yoga

Hold pause fra din hverdag, sæt tempoet ned og slip alle intentioner om at skulle præstere.

Kom og nyd samværet med andre og/eller stil ind på nydelse i dit eget selskab.

Rammerne er fantastiske og vi kommer til at lave yoga i den helt særlige og gulvopvarmede pyramidesal.

Der bliver god tid til hyggepauser og til at indtage lækker vegetarisk mad.

Selvforkælelse og nydelse er i fokus. Jeg håber, du har lyst til at være med.

Påskeophold med forplejning

Få en anderledes oplevelse i påsken hvor I sover i Klosterceller og indtager menuerne i Jagtstuerne på Slottet.

Vi forventer at kunne åbne årets store påskeudstilling Skærtorsdag.

Kom med på rundvisning hvor du hører om de tidligere bedrifter, om slægternes storhed og fald, og om tiden frem til i dag

Koncert med To Wake You

Tid: 21. maj 2021 kl. 19.00

Sted: Maria Hjerte Kirke & Kloster

Pris: Kr. 150,-

Billet: info@sostrup.org

Vi er så heldige at få besøg af To Wake You fra Californien. Duoen består af danske Karoline Hausted og Amerikanske Mark Davis.

Soloanerkendelser omfatter en dansk folk grammy nominering til Karoline og en kåring af Marks “You Came Screaming” som årtiets album af Los Angeles Times.

Det bliver en fortryllende koncert

Dragefuglens slot

Tid: Open Air teater i perioden 26. - 31. maj 2021

https://www.facebook.com/events/sostrup-slot/dragefuglens-slot/2458682367521496/

 

Nyd den smukke Slotspark med en picnic kurv inden forestillingen. Vi tilbyder kurv, sandwich, drikkevarer m.m. til at fuldende denne storslåede oplevelse. Se på nedenstående link:

/media/2509/dragefuglens-slot-menukort.pdf

Your Choices Yoga Retreat

TID: TORSDAG, DEN 4. TIL SØNDAG, DEN 7. NOVEMBER 2021. (FÅ PLADSER TILBAGE)

FORDYBELSESRETREAT PÅ SOSTRUP SLOT & KLOSTER.

EN VITALISERENDE PAUSE MED BLID YOGA, MEDITATION, GONG-BAD, AFSPÆNDING OG LÆKKERT MAD.

Træd ind i din egen tidsboble. Giv dig selv en smuk og mindeværdig oplevelse på det stille, men meget storslåede Sostrup Slot & Kloster, omgivet af den skønneste og meget beroligende natur.

Fra torsdag, den 4. november kl. 16.00 til søndag, den 7. november 2021 kl. 12.00 kan du detoxe din krop og dit sind fra udefrakommende forstyrrelser.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk