Livets fest i hjertet af et Cistercienser Kloster

 

 

 

Maria Hjerte Kloster 

Skal du holde et helt særlig arrangement, og ønsker du at skabe en dag eller weekend, hvor dem du holder af, er samlet på ét sted? Maria Hjerte Kloster er bygget i 1992 og kan med sin helhed af unikke rum og overnatningsmuligheder danne rammen om dit samlede arrangement.

I kan blive viet i den smukke Maria Hjerte Kirke – der med sin rummelighed, akustik og håndlavede kunstneriske elementer skaber en eventyrlig ramme om jeres vielse. Klosterstuen er ideel til reception, da den har udgang til stor terrasse og privat klosterhave. I hjertet af klosteret ligger Pyramidesalen og det er her I holder jeres middag og fest. Den imponerende Pyramidesal har plads til 200 spisende gæster og 300 tilhørere. Skal I holde et mindre arrangement, kan rummet indrettes herefter.  Sostrup ligger midt i naturen – omgivet af vilde bøgeskove, og der er god mulighed for, at jeres gæster kan gå nogle hyggelige ture i parken.

 

Faciliteter

På første sal ligger klostercellerne. Udover vores suite, Abbediet, er der 24 dobbelt klosterceller med Hästens seng og eget badeværelse samt to noviceværelser med enkeltsenge. Der er derfor plads til 52 overnattende gæster på klosteret, og skulle I mangle sovepladser, er det selvfølgelig muligt for jeres gæster at leje en af vores 17 lejligheder i Avlsgården, der ligger ved siden af klosteret. Lejlighederne er fordelt således; 14 lejligheder indeholder fire sovepladser og tre lejligheder rummer henholdsvis 5, 6 og 10 sovepladser. Rytterstuen har plads til to overnattende gæster. I alt har vi 131 sengepladser.

 

Ønsker du at holde livets fest på Maria Hjerte Kloster?
Der er to mulighed for afholdelsen af arrangement på klosteret. Vi kan stå for det samlede arrangement, men du kan også leje Maria Hjerte Kloster og stå for al planlægning og afvikling selv.

 

Lej et kloster

Lejer i hele klosteret, så får I også adgang til industri køkken med walk-in køleskab og fryser. Der er service til maksimalt 100 gæster. Vi hjælper gerne med at lave indkvarteringsliste og I kan leje duge og servietter, bar, scene, højttalere, projektor mm. 

Leje kan udelukkende finde sted efter et personligt møde og rundvisning på stedet og ikke via mail eller telefon alene. Vi forbeholder os retten til at sige nej til udlejning.

Priser 2024

Lørdag kl. 09.00 – søndag kl. 13.00    Kr. 60.000,00

Fredag kl. 14.00 – søndag kl. 12.00     Kr. 80.000,00

Energitillæg vinter halvåret                  Kr.   5.000,00

Tilkøb

Adgang til Pyramidesal fredag              Kr. 8.000,00
(Opsætning muligt i tidsrummet 10.00-16.00)

Leje af køkken fra fredag                        Kr.  7.000,00
(Fra kl. 12.00 og med forbehold for ledighed)

Der skal tages forbehold for, at værelser eventuelt først kan være til rådighed senere end ovenstående tidspunkt, såfremt de skal rengøres på dagen. Adgang er ikke gældende for øvrige lokaler med mindre det er aftalt skriftligt på forhånd.

Pyramidesalen
Mødelokale
Værelse
Refektoriet
Foredrag

Vi havde den mest fantastiske og romantiske dag, vi kunne have drømt om. Vi er så glade for at vi valgte at holde vores livs store fest hos jer. Vores gæster var også super betaget af det smukke sted.

Brudepar, Jane & Steffen

Det har været så skønt at opleve stedet på en mere indgående måde. Men mest af alt har det været jeres store varme og imødekommenhed der har rørt os alle.

Gæst, Regitze

Alt var magisk - de helt fantastiske rammer, Klosterkirken, i det fri og i den smukke Pyramidesal. Sostrup Slot & Kloster emmer af ro og fred – og jeg kan ikke tænke mig nogle skønnere rammer.

Retrætedeltager hos Yourchoices Fordybelsesretræte 

Adresse

Sostrup Slot & Kloster
Maria Hjerte Engen 1
8500 Grenå
CVR: 36931922

Åbningstid

Administrationen:
Hverdage mellem kl. 08-16

Kontakt

Telefon: 8844 1200
Mail: info@sostrup.org

Ejer

Kirsten B. Swift