Service med hjerte & Sjæl i kursus lokaler, der spænder fra 1300 tallet til 1992.

 

 

 

Kurser, møder & konferencer

Moderne kursuslokaler i en bygning fra 1300-tallet, middage i Jagtstuerne på Sostrup Slot og en god nats søvn i Hästens senge på Maria Hjerte Kloster.

Skal I holde møde, kursus eller konference – har I brug for lokaler, der kan inspirere, skabe nye visioner og udvide horisonten? Så vil vi gerne byde jer velkommen til Sostrup Slot og Kloster.
Vi har mange forskellige rum og i samarbejde sætter vi dem sammen, så I får præcis de rammer I har brug for. Vi arbejder altid med den hele oplevelse.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og evt. rundvisning så vi kan finde den helt rette løsning til netop jeres arrangement.

I vil få hele Maria Hjerte Kloster stillet til rådighed så I er 100% alene under hele arrangementet. Dét skaber fuld fokus og større hygge.

 

Lokaler 

Kampestenslængen
Den ældste bygning på Sostrup fra 1300-tallet. Under stråtaget og bag de tykke mure er der indrettet tre mødelokaler; Benzon, Scheel og Seefeldt, hvor der kan være henholdsvis 30, 135 og 26 personer. Hvert af de tre lokaler er indrettet med AV-udstyr, flipover og whiteboard. Kampestenslængen er renoveret af cistercienser nonnerne, der brugte bygningen som kirke før opførslen af Maria Hjerte Kloster. Kampestenslængen har direkte udgang til gårdspladsen foran slottet. Seefeldt er helt speciel og indrettet med møbler fra den gamle byrådssal i Horsens.

Maria Hjerte Kloster
Maria Hjerte Kloster, færdigbygget i 1992, er indrettet lyst og enkelt, med interiør af høj kvalitet. I Hjertet af klosteret ligger den storslåede Pyramidesal. Salen har plads til 300 tilhører og 200 spisende gæster og er udstyret med lydanlæg. Egnet til foredrag, møder messer, koncerter og festlige middage.

Klosteret rummer derudover adskillige unikke lokaler, der kan bruges til mindre møder, workshops og grupperum. Mødelokalet Skt. Benedict er indrettet med AV-udstyr og whiteboard/flipover. Maria Hjerte Kirke er egnet til workshops eller aktiviteter med musik og gospel.

På klosteret er der Abbediet (suite), 24 klosterceller med Hästens senge og eget bad samt to noviceværelser med enkeltsenge.
Maria Hjerte Kloster er omgivet af en smuk have og har en stor skøn terrasse med udgang fra Klosterstuen.

Sostrup Slot
Slottet er fra 1606. På 1. sal er der smukke saloner blandt andet Sophie Bille, Den gule Salon og Biblioteket, der kan bruges som gruppe- og samtale rum eller til en pause i mødedagen.

Faciliteter

Foruden de fysiske rammer er det også muligt at bruge Slotsparken eller den omkringliggende natur i jeres program. Det er muligt at bruge Slotsparken til forskellige teambuilding aktiviteter som elektronisk lerdueskydning, bueskydning, tømmerflåde over voldgrav med flere. Fra Sostrup er der 3 kilometer til Gjerrild Klint og Gjerrild Nordstrand, hvilket giver anledning til nogle gode walk & talks og vandreture.

Stedet ligger i naturskønne omgivelser med gode mødefaciliterer, hvor vi får fin servering og service i løbet af dagen. Til aften serverer slotskøkkenet fantastisk lækker mad. Og i forbindelse med overnatning kan vi vælge mellem spændende klosterværelser og rummelige lejligheder. Alle på Sostrup Slot er smilende og imødekommende – og man kan ikke undgå at mærke historiens vingesus.

Jeppe Gravesen, Administrerenede direktør i Sky-Work

Alt var perfekt. Lækker mad, god betjening og en fin rundvisning. I er hermed anbefalet - også af meget tilfredse gæster.

Knud, Gæst

Thomas Vovemod fremhæver følgende eftter Iværksætterprisen 2019: De unikke saloner på slottet, som gav deltagerne en helt særlig oplevelse. Den storslåede Pyramidesal, som var perfekt til prisoverrækkelse. God logistisk løsning på forplejning, samt god smagsoplevelse. Super service under planlægning og afvikling

Thomas Vovemod, Buisness Region Aarhus

Mødelokale
Retræte
Mødelokale
Mødelokale

Mødepakke

Dag 1

Morgenstarter: Bolle med ost og marmelade
Kaffe/te, isvand & frugt hele dagen
Frokost incl. 1 vand
Eftermiddagsforkælelse med kaffe/te og kage
3 retters middag

Dag 2

Morgenmad

Inklusiv

AV-udstyr
Airtame
Lokaleleje
Rundvisning, hvis det ønskes

Overnatning

På Maria Hjerte Kloster i klosterceller med Hästens senge. Alle klosterceller har eget bad.

Pris

Prisen tilrettelægges ud fra det endelige program og jeres specifikke ønsker. Men vi garanterer en fair pris og ekstrem fleksibilitet.

Nb. Det er også muligt at overnatte i dele lejligheder i Avlsgården, såfremt I ønsker dette. Det betyder en lavere overnatningspris.

 

 

Kursus

Adresse

Sostrup Slot & Kloster
Maria Hjerte Engen 1
Gjerrild
8500 Grenå
CVR: 36931922

Åbningstid

Administrationen:
Hverdage mellem kl. 08-16

Kontakt

Telefon: 8844 1200

Ejer

Kirsten B. Swift