Sostrup Slot & Kloster

Det sker

Oplev en bred vifte af arrangementer
på Sostrup Slot og Kloster på Djursland.
Udforsk vores forskellige retræter, der tilbyder ro og fordybelse eller vores spændende musikarrangementer.

Berigende arrangementer året rundt

2024 Kommende arrangementer

Juli

Uge
27-31

Historisk rundvisning

Historisk rundvisning på Slottet og Maria Hjerte Kloster & Kirke. Historien om adelsmænd, der går fallit og nonner der indretter en hel Avlsgård.

Hver Mandag og Torsdag kl. 11-12:30 (undtagen 8/7 og 1/8)
Muligt at tilkøbe en frokost platte i Jagstuerne på Slottet efterfølgende.

juli

Uge
27-31

Frokost platte i Jagtstuerne

Glæd dig til en smagfuld frokostoplevelse og lad dig forkæle med vores lækre frokost platte på vores slotsterrasse eller i de charmerende jagtstuer, omgivet af naturskønne omgivelser.

Hver Mandag og Torsdag fra kl. 12:30

For at sikre dig en plads, anbefaler vi bordbestilling, som nemt kan arrangeres ved at ringe til os på telefon: 5030 8337

juli

Uge
26-32

Sommergrill på Sostrup Slot & Kloster

Tag del i en sommeraften og lad dig forkæle med en grilloplevelse i de charmerende jagtstuer eller på vores slotsterrasse i naturskønne omgivelser.

Mandag til fredag fra kl. 18-21:30
Lukket den 5. juli og 12. juli

For at sikre dig en plads, anbefaler vi bordbestilling, som nemt kan arrangeres ved at ringe til os på telefon: 5030 8337

5.-8.

sep.

Anja Steensig retræte

Du vil blidt blive guidet gennem meditationer, healing, bøn og andre hjerteåbnende oplevelser, der vil hjælpe dig dybere ind i kontakten til Kærligheden. Din sjæl. Gud.

Dette er et retræte for hjertet – ikke for hjernen. Vi er her ikke for at forstå, men for at erfare, så klassisk undervisning til hovedet vil være begrænset til et minimum.

19.-22.

sep.

UDSOLGT

Yoga & fordybelse retreat med Yourchoices

Træd ind i din egen tidsboble. Giv dig selv en smuk og mindeværdig oplevelse. Dagene vil give dig et vitaliserende og genopbyggende pusterum fra hverdagens mange gøremål. Fra torsdag kl. 16.00 til søndag kl. 12.00 kan du detoxe din krop og dit sind fra udefrakommende forstyrrelser. Du bliver næret af min blide mindful yoga, dybdeafspændinger, chakrahealing, gong-bade og guidede meditationer. Skønt, sundt og meget velsmagende mad.

10.

nov.

Mortens Aften i Jagtstuerne på Slottet

Vi byder indenfor til klassisk andesteg med rødkål, hvide & brune kartofler samt æblekage til dessert.
Pris for 2 retter Kr. 325,00

Tilmelding til Maria på tlf.: 5030 8337

15.-16.

nov.

Gong nat med Yourchoices – UDSOLGT

Lad de smukke og healende chakra krystalsyngeskåle og de store gonger svøbe dig ind i nærende vibrationer og beroligende toner igennem en hel nat. Vibrationerne og tonerne, svøber sig om dig hele natten, som en lækker beroligende dyne. De afspænder dit nervesystem, sænker dine hjernefrekvenser og afstresser på en sådan måde, at du giver din krop og dit sind den bedste mulighed for at restituere og regenerere sig selv. Faktisk oplever mange, at frekvenserne ikke kun afspænder sindet, men også har en dyb lindrende og forløsende effekt på fysiske smerter.

16.

nov.

 Chanting og Lydhealing med Yourchoices & Kevin James

En magisk aften på Maria Hjerte Kloster. kl. 19 – 21:30 Mantra sange bevæger energien i din krop. Afspænder dit nervesystem og bringer dig i en sjælden og dyb ro. Du vil mærke en indre glæde. Du kan chante med, eller du kan blot lytte og mærke de smukke vibrationer og toner, som vi fylder den storslåede pyramidesal med. Du kan sidde på en stol eller medbringe din egen meditationspude. Du kan til sidst opleve, hvordan dine chakraer balanceres, når jeg sammen med Kevin spiller gong, krystalskåle og fløjte.

21.-24.

nov.

Stilheds retreat med Yourchoices – UDSOLGT

Du vil blive beriget med en indsigtsfuld stilhed, guidede meditationer, blid mindful yoga i den gulvopvarmede og enestående pyramidesal. Du vil få dybdeafspændinger, gongbade og lydhealing, de skønneste måltider samt overnatninger på de lyse og fine klosterceller. “Det er så sjældent at opleve en så stærk æstetisk oplevelse, hvor ALT var i orden, der var ikke én eneste ting, der ikke spillede og som du ikke selv kunne tage ansvar for som deltager. Vejret var fantastisk, magisk, helt vidunderlig som i et eventyr. Parken det rene healings-center. Klostret trygt, stemningsfuldt og bare vidunderligt. Kirken rummede os alle og omfavnede os. Maden nærede vores kroppe og det emmede af kærlighed. Hele dit professionelle program og din måde at vise os vejen, det var meget lærerigt.”

1.

dec.

Gløgg & Gospel – UDSOLGT, mulighed for venteliste.

Vores traditionsrige adventskoncert. Vi starter i Pyramidesalen med Gløgg & Æbleskiver og efterfølgende med koncert i Maria Hjerte Kirke. Billetter til Gløgg og Gospel inkluderer tre æbleskiver, gløgg og gospelkoncert i Maria Hjerte Kirke.

22.-26

Jan 25

Stilhedsretreat med blid yoga, meditation og lydbade med Yourchoices

Nogle indsigtsfulde dage i stilhed i de smukkeste rammer.

Bemærk, at du bor på dit eget smukke værelse med eget bad og toilet

Du vil igennem de stille dage blive tilbudt guidede meditationer samt blid mindful yoga i den gulvopvarmede og enestående pyramidesal. Du tilbydes dybdeafspændinger og lydbade. De skønneste måltider samt overnatninger på de lyse og fine klosterceller med dit eget bad og toilet.

Stilhed er nødvendig for os mennesker. Stilhedsdagene er et smukt og nærende åndehul i en tempofyldt hverdag med mange gøremål og informationsstrømme. Et åndehul for klarhed, som kan genoplive kontakten til dig selv og din retning i livet.

27.-29.

Marts
2025

Klosterretræte Sostrup Slot & Kloster

Dette klosterretræte inviterer til samvær og nærvær i skønne historiske rammer, hvor vi vender blikket indad, flytter opmærksomheden fra hovedet ned i kroppen og lytter til vores sjæl og hjerte.
Vi skal kultivere ro og nærvær ved hjælp af meditation, blid yoga, lydbade med gongs og syngeskåle samt ophold i naturen. Der bliver oplæg om hjertets kvaliteter, hjertemeditationer og mantrasang for at skabe hjertekohærens samt mulighed for at prøve Hearth Math biofeedback.

Underviserne er Anette Bygum & Conni Einfeldt.
Anette er hudlæge med egen praksis og professor ved Klinisk Institut, Syddansk Universitet. Hun har taget uddannelser indenfor klangterapi og massage, mindfulness, compassion, narrativ medicin og coaching.
Conni arbejder som familiekonsulent, personlig træner og yogainstruktør. Hun er uddannet psykoterapeut, MBSR lærer og coach samt har taget uddannelse i Naad yoga med klange.