Sostrup Slot & Kloster

Det sker

Oplev en bred vifte af arrangementer på Sostrup Slot og Kloster på Djursland.
Udforsk vores forskellige retræter, der tilbyder ro og fordybelse eller vores spændende musikarrangementer.

Berigende arrangementer året rundt

2024 Kommende arrangementer

26.

Juni

ALT OPTAGET

Foredrag med Helene Hägglund og signering af bogen Nonne Tur retur. 

Oplev Helene Hägglund, når hun deler sin historie som ung nonne på Sostrup Slot og Kloster. Et liv fyldt med velsignelser og forbandelser, store tanker og mødet med mennesker, der udfordrede hendes tro på sig selv og Gud.

Onsdag den 26. juni kl. 14

Tilmeld på mail: info@sostrup.org

Arrangementet er gratis.

Juli

Uge
27-31

Historisk rundvisning

Historisk rundvisning på Slottet og Maria Hjerte Kloster & Kirke. Historien om adelsmænd, der går fallit og nonner der indretter en hel Avlsgård.

Hver Mandag og Torsdag kl. 11-12:30
Muligt at tilkøbe en frokost platte i Jagstuerne på Slottet efterfølgende.

juli

Uge
27-31

Frokost platte i Jagtstuerne

Glæd dig til en smagfuld frokostoplevelse og lad dig forkæle med vores lækre frokost platte på vores slotsterrasse eller i de charmerende jagtstuer, omgivet af naturskønne omgivelser.

Hver Mandag og Torsdag fra kl. 12:30

For at sikre dig en plads, anbefaler vi bordbestilling, som nemt kan arrangeres ved at ringe til os på telefon: 5030 8337

juli

Uge
26-32

Sommergrill på Sostrup Slot & Kloster

Tag del i en sommeraften og lad dig forkæle med en grilloplevelse i de charmerende jagtstuer eller på vores slotsterrasse i naturskønne omgivelser.

Mandag til fredag fra kl. 18-21:30
Lukket den 5. juli og 12. juli

For at sikre dig en plads, anbefaler vi bordbestilling, som nemt kan arrangeres ved at ringe til os på telefon: 5030 8337

13.

juli

Verdensballetten 2024

Hendes Majestæt Dronning Margrethe overværer Verdensballettens forestilling på Sostrup Slot for anden gang!
Igen i 2024 gæster Verdensballetten os og det er nu 4. gang vi har fornøjelsen at byde dem velkommen. I 2024 starter forestillingen kl. 16.00 hvorfor der nu også er mulighed for at købe frokost i Jagtstuerne og salonerne på Slottet foruden middag med vinmenu efter forestillingen samt picnic kurve hvis man ønsker at hygge sig i Slotsparken.
Verdensballetten på Sostrup Slot

5.-8.

sep.

Anja Steensig retræte

Information følger.

19.-22.

sep.

Yoga & fordybelse retreat med Yourchoices

Træd ind i din egen tidsboble. Giv dig selv en smuk og mindeværdig oplevelse. Dagene vil give dig et vitaliserende og genopbyggende pusterum fra hverdagens mange gøremål. Fra torsdag kl. 16.00 til søndag kl. 12.00 kan du detoxe din krop og dit sind fra udefrakommende forstyrrelser. Du bliver næret af min blide mindful yoga, dybdeafspændinger, chakrahealing, gong-bade og guidede meditationer. Skønt, sundt og meget velsmagende mad.

10.

nov.

Mortens Aften i Jagtstuerne på Slottet

Vi byder indenfor til klassisk andesteg med rødkål, hvide & brune kartofler samt æblekage til dessert.
Pris for 2 retter Kr. 325,00

Tilmelding til Maria på tlf.: 5030 8337

15.-16.

nov.

Gong nat med Yourchoices – UDSOLGT

Lad de smukke og healende chakra krystalsyngeskåle og de store gonger svøbe dig ind i nærende vibrationer og beroligende toner igennem en hel nat. Vibrationerne og tonerne, svøber sig om dig hele natten, som en lækker beroligende dyne. De afspænder dit nervesystem, sænker dine hjernefrekvenser og afstresser på en sådan måde, at du giver din krop og dit sind den bedste mulighed for at restituere og regenerere sig selv. Faktisk oplever mange, at frekvenserne ikke kun afspænder sindet, men også har en dyb lindrende og forløsende effekt på fysiske smerter.

16.

nov.

 Chanting og Lydhealing med Yourchoices & Kevin James

En magisk aften på Maria Hjerte Kloster. kl. 19 – 21:30 Mantra sange bevæger energien i din krop. Afspænder dit nervesystem og bringer dig i en sjælden og dyb ro. Du vil mærke en indre glæde. Du kan chante med, eller du kan blot lytte og mærke de smukke vibrationer og toner, som vi fylder den storslåede pyramidesal med. Du kan sidde på en stol eller medbringe din egen meditationspude. Du kan til sidst opleve, hvordan dine chakraer balanceres, når jeg sammen med Kevin spiller gong, krystalskåle og fløjte.

21.-24.

nov.

Stilheds retreat med Yourchoices

Du vil blive beriget med en indsigtsfuld stilhed, guidede meditationer, blid mindful yoga i den gulvopvarmede og enestående pyramidesal. Du vil få dybdeafspændinger, gongbade og lydhealing, de skønneste måltider samt overnatninger på de lyse og fine klosterceller. “Det er så sjældent at opleve en så stærk æstetisk oplevelse, hvor ALT var i orden, der var ikke én eneste ting, der ikke spillede og som du ikke selv kunne tage ansvar for som deltager. Vejret var fantastisk, magisk, helt vidunderlig som i et eventyr. Parken det rene healings-center. Klostret trygt, stemningsfuldt og bare vidunderligt. Kirken rummede os alle og omfavnede os. Maden nærede vores kroppe og det emmede af kærlighed. Hele dit professionelle program og din måde at vise os vejen, det var meget lærerigt.”

1.

dec.

Gløgg & Gospel – UDSOLGT, mulighed for venteliste.

Vores traditionsrige adventskoncert. Vi starter i Pyramidesalen med Gløgg & Æbleskiver og efterfølgende med koncert i Maria Hjerte Kirke. Billetter til Gløgg og Gospel inkluderer tre æbleskiver, gløgg og gospelkoncert i Maria Hjerte Kirke.

Tilmeld vores nyhedsbrev