Sostrup Slot & Kloster

Hold jeres arrangment i naturskønne omgivelser

Kursus, møder og konferencer på Djursland.

Moderne kursus lokaler i en bygning fra 1300-tallet, middage i Jagtstuerne på Sostrup Slot og en god nats søvn i Hästens senge på Maria Hjerte Kloster.

Skal I holde møde, kursus eller konference – har I brug for lokaler, der kan inspirere, skabe nye visioner og udvide horisonten? Så vil vi gerne byde jer velkommen til Sostrup Slot og Kloster på Djursland.
Vi har mange forskellige lokaler og i samarbejde sætter vi dem sammen, så I får præcis de rammer I har brug for. Vi arbejder altid med den hele oplevelse.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og evt. rundvisning så vi kan finde den helt rette løsning til netop jeres arrangement.

Lej hele Maria Hjerte Kloster

Inspirerende mødelokaler

Overnatning på Maria Hjerte Kloster

Omgivet af skøn natur

Vi har mange forskellige rum og i samarbejde sætter vi dem sammen, så I får præcis de rammer I har brug for.

Maria Hjerte Kloster er bygget i 1992 og kan med sin helhed af unikke lokaler og overnatningsmuligheder danne rammen om dit samlede arrangement.

Skab meningsfulde og inspirerende øjeblikke.

Mødepakke

Skal vi stå for jeres næste arrangement?

Vi tror på, at hvert arrangement er en mulighed for at skabe meningsfulde og inspirerende øjeblikke. Ved at lytte til dine behov og ideer og i tæt samarbejde med dig, arbejder vi hen imod at skabe den perfekte ramme til dit kursus, møde eller konference. Vi forstår, at disse arrangementer spiller en afgørende rolle i din organisations succes, og derfor stræber vi efter at levere en skræddersyet oplevelse, der opfylder dine specifikke mål og ønsker.

Herunder er der dog en skabelon på, hvordan en mødepakke kan se ud, når vi står for jeres arrangement. I skal dog altid være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Mødepakke min. 10 deltagere

Dag 1

Morgenstarter: Bolle med ost og marmelade
Kaffe/te, isvand & frugt hele dagen
Frokost inkl. 1 vand
Eftermiddagsforkælelse med kaffe/te og kage
3 retters middag

Dag 2

Morgenmad

Inkl. AV-udstyr

Airtame

Lokaleleje

Rundvisning, hvis det ønskes

Overnatning

På Maria Hjerte Kloster i klosterceller med Hästens senge. Alle klosterceller har eget bad.
Det er også muligt at overnatte i dele lejligheder i Avlsgården, såfremt I ønsker dette. Det betyder en lavere overnatningspris.

Pris

Prisen tilrettelægges ud fra det endelige program og jeres specifikke ønsker. Men vi garanterer en fair pris og ekstrem fleksibilitet.
*Hvis I er færre end 10 deltagere, er I velkomne til at kontakte os for at høre om jeres muligheder.

 

Vil du høre mere?

Du kan altid kontakte os, for at høre mere om mødepakken, eller komme med ønsker og forespørgsler til lige netop dit arrangement.

Lokaler der kan inspirere, skabe nye visioner og udvide horisonten.

Lokaler

K
L
Kampestenslængen

Den ældste bygning på Sostrup fra 1300-tallet. Under stråtaget og bag de tykke mure er der indrettet tre mødelokaler; Benzon, Scheel og Seefeldt, hvor der kan være henholdsvis 30, 135 og 26 personer. Hvert af de tre lokaler er indrettet med AV-udstyr, flipover og whiteboard. Kampestenslængen er renoveret af cistercienser nonnerne, der brugte bygningen som kirke før opførslen af Maria Hjerte Kloster. Kampestenslængen har direkte udgang til gårdspladsen foran slottet. Seefeldt er helt speciel og indrettet med møbler fra den gamle byrådssal i Horsens.

K
L
Maria Hjerte Kloster

Maria Hjerte Kloster, færdigbygget i 1992, er indrettet lyst og enkelt, med interiør af høj kvalitet. I Hjertet af klosteret ligger den storslåede Pyramidesal. Salen har plads til 275 tilhører og 200 spisende gæster og er udstyret med lydanlæg. Egnet til foredrag, møder messer, koncerter og fester.

Klosteret rummer derudover adskillige unikke lokaler, der kan bruges til mindre møder, workshops og grupperum. Mødelokalet Skt. Benedict er indrettet med AV-udstyr og whiteboard/flipover. Maria Hjerte Kirke er egnet til workshops eller aktiviteter med musik og gospel.

K
L
Sostrup Slot

Slottet er fra 1606. På 1. sal er der smukke saloner blandt andet Sophie Bille, Den gule Salon og Biblioteket, der kan bruges som gruppe- og samtale rum eller til en pause i mødedagen.

K
L
Faciliteter

Foruden de fysiske rammer er det også muligt at bruge Slotsparken eller den omkringliggende natur i jeres program. Det er muligt at bruge Slotsparken til forskellige teambuilding aktiviteter som elektronisk lerdueskydning, bueskydning, tømmerflåde over voldgrav med flere. Fra Sostrup er der 3 kilometer til Gjerrild Klint og Gjerrild Nordstrand, hvilket giver anledning til nogle gode walk & talks og vandreture.

Overnatning på Sostrup Slot og Kloster

Overnatning

Vi har ialt 131 sengepladser fordelt på Kloster og Avlsgården

På første sal på Maria Hjerte Kloster ligger klostercellerne. Udover vores suite, Abbediet, er der 24 dobbelt klosterceller med Hästens seng og eget badeværelse samt to noviceværelser med enkeltsenge. Der er derfor plads til 52 overnattende gæster på klosteret.

Det er også muligt at overnatte i dele lejligheder i Avlsgården, såfremt I ønsker dette. Det betyder en lavere overnatningspris.
Vi har 17 lejligheder i Avlsgården, der ligger ved siden af klosteret. Lejlighederne er fordelt således; 14 lejligheder indeholder fire sovepladser og tre lejligheder rummer henholdsvis 5, 6 og 10 sovepladser og familieværelset der indeholder 2 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Rytterstuen har plads til to overnattende gæster. I alt har vi 131 sengepladser fordelt på klostret og i Avlsgården.

Udtaelser

Hvad siger gæsterne

“Gode mødefaciliteter”

“Stedet ligger i naturskønne omgivelser med gode mødefaciliterer, hvor vi får fin servering og service i løbet af dagen. Til aften serverer slotskøkkenet fantastisk lækker mad. Og i forbindelse med overnatning kan vi vælge mellem spændende klosterværelser og rummelige lejligheder. Alle på Sostrup Slot er smilende og imødekommende – og man kan ikke undgå at mærke historiens vingesus.”

Jeppe Gravesen, Administrerenede direktør i Sky-Work

“Alt var perfekt”

“Alt var perfekt. Lækker mad, god betjening og en fin rundvisning. I er hermed anbefalet – også af meget tilfredse gæster.”

Gæst, Knud

“Helt særlig oplevelse”

Thomas Vovemod fremhæver følgende eftter Iværksætterprisen 2019:

“De unikke saloner på slottet, som gav deltagerne en helt særlig oplevelse. Den storslåede Pyramidesal, som var perfekt til prisoverrækkelse. God logistisk løsning på forplejning, samt god smagsoplevelse. Super service under planlægning og afvikling.”

Thomas Vovemod, Buisness Region Aarhus

27 klosterceller

På første sal ligger klostercellerne. Udover vores suite, Abbediet, er der 24 dobbelt klosterceller samt to noviceværelser med enkeltsenge. 

52 senge

På klostret har vi 52 sengepladser.
Vi har også overnatning i lejligheder.

Gratis Parkering

Det er muligt at parkere ude foran klostret. Det er ikke tilladt at parkere i rundkørslen ved klostret.