Sostrup Slot & Kloster

Sostrup Slot & Kloster

Ophold & Overnatning

Mellem bøgegrønne løvskove og skønne badestrande, kan du overnatte i historiske omgivelser på Djursland. På Sostrup Slot & Kloster har vi overnatning for alle, hvad end du søger rum for ro og inspiration, eller I er en børnefamilie, der ønsker hygge og nærvær. Nyd den skønne slotspark, voldgraven, søerne og den ubeskrivelige fred og ro, der præger Sostrup.

Ophold for enhver da det både er muligt at leje lejligheder i Avlsgården fra 1 – 10 personer og klosterceller på Maria Hjerte Kloster, udstyret med bla. Hästens seng.

Hvis du ønsker at booke med mindre end 3 dages frist og der står alt optaget, så send os en mail eller ring og hør om vi har noget ledigt.

Vi tilbyder også langtids ophold i vores lejligheder i Avlsgården – kontakt os for nærmere info hvis i f.eks. har medarbejdere der mangler et sted at bo i en periode.

Ophold og overnatning

Lejlighed i Avlsgården

Lejlighederne i Avlsgården, der har udsigt til slottet, kan lejes hele året. Størstedelen af lejlighederne er toværelses lejligheder med fire sovepladser, men der er også plads til den store familie i vores to største lejligheder, Gartnerboligen (6 personer) og Forvalterboligen (10 personer). I Avlsgården kan du også leje Rytterstuen, der med sit rum og æstetik er helt enestående. 

Alle ophold er incl. opredning, håndklæder, strømforbrug & slutrengøring så I behøver ikke tænker på alt dette – I skal bare tænke på at hygge jer og slappe af.

Maria Hjerte Kloster

Klosterceller

Maria Hjerte Kloster er i vinterhalvåret kun åbent for grupper, men i sommer perioden (uge 26-32) er der mulighed for at lave individuelle bookinger og overnatte på klosteret i de lyse enkle klosterceller med Hästens senge.

Morgenmad spises på Slottet.

Restaurant

Restauranten har  åbent i sommer perioden. Udenfor denne  åbner vi for arrangementer og grupper. Ring og hør nærmere om netop dit arrangement. 

Drikkevarer kan købes i receptionen i dennes åbningstid.

Hunde

Det er tilladt at medbringe hund i Avlsgården mod et rengørings gebyr på Kr. 250,- Hunde er ikke tilladt på Klosteret.

Parkering

Det er muligt at parkere ude foran lejlighederne eller foran klosteret. Det er ikke tilladt at parkere i rundkørslen ved klostret.