Sostrup Slot & Kloster

Seværdigheder

Udforsk et væld af natur og aktiviteter i området.

Familieparker

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

Nordens største sommerland! Djurs Sommerland byder på sjov for alle! Oplev over 60 forlystelser, Danmarks bedste rutsjebaner og et gigantisk vandland. Alt dette er fordelt på 9 eventyrlige temalande fyldt med sjov og leg for hele familien. 

Ree Park Safari

Ree Park Safari

Kom helt tæt på dyrene når du besøger den afrikanske savanne i Danmark! Familieparken strækker sig over 50 hektar land med blandt andet løver, giraffer, geparter og sort næsehorn. Her er masser af aktiviteter for hele familien.

Kattegatcentret

Kattegatcentret

Besøg Kattegatcentret i Grenaa og bliv klogere på livet i havet. Her er mere end 200 arter af havdyr – heriblandt hajer, pingviner, sæler og et hav af fisk, der lever i Kattegat, men også mange tropiske arter af fisk og hajer.

Spisesteder

Gjerrild kro mad

Gjerrild kro

Hotel Gjerrild Kro ligger kun 1 km fra Sostrup Slot og Kloster og byder på en autentisk dansk krooplevelse. Restauranten serverer klassisk dansk kromad tilberedt med friske, lokale råvarer. 

Kaj Kanten

Kaj Kanten

Kaj Kanten ved Bønnerup Havn er en lille perle. Her kan du nyde havudsigten og vindens susen, hvilket skaber ren velvære. Restauranten serverer udelukkende fisk og tilbyder både udendørs servering og børnemenuer. 

Mundgodt

Mundgodt

Restaurant Mundgodt centralt placeret i Grenaa tilbyder et varieret menukort med kød, fugl og fisk. Kvaliteten er i højsædet, og alt tilberedes fra bunden med nøje udvalgte råvarer. Nyd din mad enten i restauranten eller i den hyggelige gårdhave.

Shopping

Grenaa midtby

Grenaa

Grenaa er Djurslands største by og byder på et væld af shoppingmuligheder, spisesteder, barer, supermarkeder, museer og vandreruter. Gå gennem de charmerende gamle gader med hyggelige byhuse eller nyd en is på havnen.

Ebeltoft

Ebeltoft

Ebeltoft er en af Danmarks mest populære feriebyer, kendt for sine hyggelige, smalle brostensbelagte gader, bindingsværkshuse, smukke natur og skønne strande. God mulighed for shopping eller en tur ind og se Fregatten Jylland.

Gjerrild kirke

Gjerrild

Gjerrild er en lille landsby som ligger kun 1 km fra Sostrup Slot. Skal du ud og shoppe skal du tage ind til enten Grenaa eller Ebeltoft. Området ved Gjerrild byder på rig mulighed for vandreture gennem skovene og langs kysten. Byen har en lille købmand Let Køb. Se Let Køb’s Facebook side her.

Natur

Gjerrild Nordstrand

Gjerrild Nordstrand

Børnevenlig strand med lavt vand og fint sand. Her finder du også et af Danmarks allerbedste observationssteder for trækkende rovfugle. Stranden er tildelt blåt flag i 2024.

Sangstrup Klint

Sangstrup Klint

Find unikke fosiller ved de smukke klinter ved Sangstrup og Karlby Klinter. Et fantastisk udflugtsted for hele familien. 

Gjerrild klint

Gjerrild Klint

Gjerrild Klint er en flinte-stenstrand og er et af Djurslands eftertragtede havfiskeri steder. Her kan der også observeres sæler og marsvin.