Sostrup Slot & Kloster

Op til 4 pers.

Eget køkken

Eget bad

Udsigt til Sostrup Slot

Ophold og overnatning i standard lejlighed.

Avlsgården

Indrettet af nonnerne. Udsigt til Sostrup Slot.
Alle 17 lejligheder ligger i Avlsgården, en tolænget bygning imellem Sostrup Slot og Maria Hjerte Kloster. Avlsgården er den oprindelige staldbygning på Sostrup, og den stammer fra 1700-tallet. De driftige cistercienser nonner renoverede i 1980’erne hele Avlsgården og omdannede de gamle stalde til ferielejligheder. I lejlighederne kan man  stadig se nogle af nonnernes originale aftryk, som deres hjemmehæklede tæpper og farverige køkkenvalg. De hyggelige lejligheder har i alt fire sovepladser fordelt på to rum, et køkkenalrum, en fordelingsgang og eget bad.  Foruden de toværelses lejligheder, er det også muligt at leje et familieværelse med 5 sovepladser og eget bad. Alle lejligheder og familieværelset har udsigt til Sostrup Slot – dog ikke Portnerboligen.

Vi tilbyder også langtids ophold i vores lejligheder i Avlsgården – kontakt os for nærmere info.

5 pers.

Lejlighed i Avlsgården.

Familieværelse

Vores familieværelse har 5 sovepladser og eget bad.
2 dobbeltværelser samt 1 enkelt værelse. Familieværelset har ikke eget køkken men har et køleskab og elkedel i mellemgangen.

K
L
Mere info


45 m²
Udsigt til have
Udsigt til vartegn
Patio/gårdhave
Eget badeværelse
Gratis wi-fi

K
L
Soveværelser


Soveværelse 1:
1 enkeltsenge
Soveværelse 2: 2 enkeltsenge
Soveværelse 3: 2 enkeltsenge

1-5 pers. / 6-10 pers.

min. 3 dage

2 badeværelser

Adgang til haven

180 m² lejlighed til den store familie.

Forvalterbolig

Forvalterboligen er den smukke røde murstensbygning, der grænser mod slottet. Gennem historien har den været beboet af slottets forvaltere, men også af nonnerne. I dag er Forvalterboligen lavet til to lejligheder, hvor det er muligt at leje den ene i minimum 3 dage. Lejligheden er 180 kvm, fordelt mellem køkken, opholdsstue, 10 sovepladser og to badeværelser. Der er derfor plads til en større gruppe eller den store familie. På den ikoniske trappe foran forvalterboligen kan man sidde og nyde en kop kaffe med udsigt til Avlsgården og kirketårnet, og der er adgang til haven mellem sø og voldgrav.

K
L
Mere info


Denne rummelige lejlighed har 1 opholdsstue, 4 separate soveværelser og 2 badeværelser med badekar og bruser. I det fuldt udstyrede køkken er der kogeplader, køleskab, opvaskemaskine og køkkenudstyr. Lejligheden har vaskemaskine, egen indgang, kaffemaskine samt terrasse med udsigt til søen. Der er 9 senge.

K
L
Soveværelser


Soveværelse 1:
3 enkeltsenge
Soveværelse 2: 1 dobbeltseng
Soveværelse 3: 2 enkeltsenge
Soveværelse 4: 3 enkeltsenge

6 personer

min. 2 dage

2 badeværelser

Egen terrasse

110 m² lejlighed med udsigt til slottet.

Gartnerbolig

Der højt til loftet, og når du træder ind i entréen mærker du pladsen, rummet og lyset.
Gartnerboligen er helt særlig. På en og samme tid fortæller den en historie og giver samtidig plads til ro, nærvær og afslapning.  På væggen hænger et billede af den gamle gartner og hans familie, der boede der tilbage i 1928 – de vidner om stedets historie. Gartnerboligen indeholder 6 sovepladser, fordelt mellem 1 dobbeltværelse, 1 3-sengs værelse og et lille enkeltværelse. Derudover er der i boligen to badeværelser, spisestue og opholdsstue ensuite samt et lyst stort køkken. Fra køkkenvinduet er der udsigt til slottet og vil I drikke morgenkaffen under åben himmel med udsigt til klosteret, så er der udgang til terrasse og græsplæne.
K
L
Mere info


Denne rummelige lejlighed har udsigt over klosteret og slottet og husede oprindeligt slotsgartneren i 1920'erne.

K
L
Soveværelser


Soveværelse 1:
2 enkeltsenge
Soveværelse 2: 3 enkeltsenge
Soveværelse 3: 1 enkeltsenge

5 personer

min. 1 dage

Eget badeværelse

Egen terrasse

90 m² lejlighed med udsigt til have.

Portnerbolig

Hyggelig familielejlighed med egen terrasse
I den vestlige del af Avlsgården, mod Hestehavevej, finder I den hyggelige Portnerbolig. Lejligheden er indrettet med 2 soveværelser, et værelse med dobbeltseng og et med tre senge. Der spisekøkken, lille opholdsstue samt badeværelse og entré. Fra lejligheden er der adgang til terrasse og en stor græsplæne. Der er parkering lige ved siden af lejligheden. Portnerboligen er som navnet fortæller beliggende lige ved siden af porten til slottet og slotsparken, og du kan derfor træde direkte ind i slotsgården herfra.

K
L
Mere info


Denne rummelige lejlighed med egen indgang består af 1 opholdsstue, 2 separate soveværelser og 1 badeværelse med bruser. Der kan tilberedes måltider i køkkenet, som har kogeplader, køleskab, køkkenudstyr og ovn. Lejligheden har kaffemaskine, opholdsområde, spiseplads samt terrasse med udsigt til haven. Der er 4 senge.

K
L
Soveværelser


Soveværelse 1:
1 stor dobbeltseng
Soveværelse 2: 3 enkeltsenge

2 personer

min. 2 dage

Eget køkken + bad

130 kvm

130 m² stor rytterstue med ekstravagant leverum.

Rytterstuen

Rytterstuen er inspireret af den oprindelige borgstue på Sostrup Slot og en New York loft-lejlighed. Gulvene er i rå beton, gardinerne i moderne smukke silhuetter fra Kvadrat og de originale møbler er fundet på Slottet. Rytterstuen er med sin æstetik indrettet, så rummet inviterer til at skabe ro og kreativ energi. Samlet indeholder Rytterstuen et køkken, ét badeværelse, toilet og et ekstravagant leverum, hvori der  blandt andet er et stort flygel og to sovepladser i den smukke franske dobbeltseng.

K
L
Mere info


Der kan tilberedes måltider i køkkenet, som har kogeplader, køleskab, køkkenudstyr og brødrister. Den rummelige studiolejlighed har egen indgang, kaffemaskine, terrasse med udsigt til haven samt eget badeværelse med bruser. Der er 1 seng.

K
L
Soveværelser


Soveværelse 1:
1 stor dobbeltseng

Maria Hjerte Kloster

Klosterceller

Maria Hjerte Kloster er i vinterhalvåret åbent for grupper, men i sommer perioden (uge 26-32) er der mulighed for at lave individuelle bookinger og overnatte i de lyse enkle klosterceller med Hästens senge. Morgenmad spises i Jagtstuerne på Slottet.

17 lejligheder

Vi har 14 standard lejligheder indeholdende 4 sovepladser og 3 lejligheder med 5, 6 og 10 sovepladser.

79 sengepladser

I Avlsgården har vi ialt 79 sengepladser.

Gratis Parkering

Det er muligt at parkere ude foran lejlighederne eller foran klostret. Det er ikke tilladt at parkere i rundkørslen ved klostret.